Qui som

Som un equip de professionals, formades en psicologia, educació social, educació emocional, lleure, PNL, educació infantil, pedagogia, kinesiologia, educació creadora, comunicació no violenta, resolució de conflictes, pedagogia sistèmica, coaching, constel•lacions familiars, neurociència i intel•ligències múltiples, ioga, Mindfulness i teràpia Gestalt.

La nostra tasca és acompanyar i facilitar l’evolució de les transformacions personals i grupals.

Treballem per acompanyar infants, joves i adults a conèixer millor el seu món interior, saber gestionar les seves emocions i saber-se relacionar respectuosament i amorosa amb les altres persones per aconseguir plegades societats més justes. I ho fem mitjançant activitats formatives, lúdiques, reflexives emprant diverses tècniques.

Fundadores

cristina

M. Cristina Farré i Agustí

He estat des de petita una enamorada de la vida, i vaig decidir, fa ja molts anys que, com a dona, la meva existència només tindria sentit si contribuïa a canviar el món injust en el qual vivim. Veient on em ficava, i que res no seria fàcil, em vaig fer, des de molt jove, la ferma promesa que res ni ningú em trauria mai les ganes de riure i vaig aconseguir graduar-me, a la pràctica, en resiliència.

Voltamons, periodista, professora d’idiomes i traductora, directora de lleure, especialista en Educació Emocional, en PNL, formadora de formadors, postgrau en pedagogia sistèmica i multidimensional, màster en neurociència i intel·ligències múltiples aplicades a l’educació, mare d’un fill i una filla i àvia de tres netes i dos nets i una de les fundadores d’ELNA.

L’acompanyament emocional dins de l’ensenyament era possiblement la conseqüència lògica de qui ha dedicat tota una vida a tractar de pal·liar el sofriment dels més desfavorits, convençuda, com molts, que si canviem l’educació, canviarem el món.

foto-Miriam-278x300

Míriam Hernández Roca

De formació professional Delineant i Tècnica en Projectes de Construcció. Actualment compagino l’Arquitectura amb la Bioconstrucció, el Feng Shui i la Geobiologia, per crear espais i habitatges saludables.

Des que vaig ser mare, ja instintivament, vaig sentir la necessitat d’acompanyar els meus fills des d’una altra mirada, deixant l’espai que necessiten per créixer i així, plegats, ens hem donat permís per ser i per sentir.

Durant aquests anys de procés d’autoconeixement, m’he endinsat en el món de les emocions i de l’eco educació que m’han donat eines que em fan créixer en l’àmbit personal. És per això, que estic a ELNA des del seu inici, amb la voluntat de poder aportar el que pugui, en aquest món tan meravellós com és l’educació emocional.

Dono suport a l’associació a nivell intern, i en l’àrea de disseny i web. ELNA m’aporta eines per poder seguir creixent a nivell personal i social… Estic per tant molt agraïda de poder formar part d’aquesta tribu, amb un objectiu comú, que és el de treballar per un món millor.

foto-Eli-298x300

Eli Donaire Hernández

Soc coordinadora de formació de cursos de Lleure Educatiu, i des que vaig néixer estic vinculada al lleure, primer a través dels meus pares i després per iniciativa pròpia, fins a dia d’avui.

Autodidacta en molts àmbits però també formada en el món de la música, la dansa, les arts plàstiques i la literatura. La meva vida ha girat entorn al voluntariat d’infants, adolescents i joves i crec fermament en l’educació emocional com a motor de canvi social i engrandiment de l’ésser humà.

Camino amb l’Associació ELNA des que va néixer, després d’impartir unes classes de pedagogia i psicologia en un curs de lleure i trobar-me amb un grup d’alumnes plenes d’energia i empenta, motivades sense límits, que volien anar més enllà i estaven convençudes que podien canviar el món.

Em sento orgullosa de pertànyer a aquesta entitat, els resultats obtinguts fins ara de la qual parlen per si sols, perquè les educadores que hi participen, s’ho creuen. Sempre que puc, dono suport al que calgui i sigui necessari.